Míni teenage-ár

Frá eg var 14 til 19 gekk eg saman við einum fittum fýri, altso eg sigi fittur, tí tað haldi eg veruliga hann var. Hann var bara eitt barn næstan ha? Men vit høvdu faktiskt ikki eitt serliga gott parlag, um eg hugsi aftur á tað. Hann var 2 ár eldri enn eg. Faktiskt so minnist eg aftur á okkara sexlív, sum eitt sindur traumatiskt. Eg dugi sindur illa at greiða frá. Men tað var altíð uppá hansara præmissur. Hann skuldi bara hava hann inn og út, koma og so legði hann seg at sova. Eg græt ofta aftaná. Soleiðis haldi eg faktiskt tað var meira ella minni allatíð hasi 5 árini.

Nú eri eg komin langt uppí 30 árini, og eg haldi hetta traumi situr í mær onkursvegna. Eg byrji at koma at kenna mín kropp og míni mørk uppá ein annan máta nú, men eg tað er akkurát sum hendan grundfatanin av, at mín kroppur er til fyri at tilfredsstilla onkran annan situr í mær. Eg skal læra meg at lata upp og vera meira sensuel uppá MÍNAR præmissur, hóast grundfatanin og byrjanin var so skeiv.